ABOUT US


 

World Groove Dance Club een initiatief van:


World Groove Dance Club (dans community op facebook)
WorldGrooveDanceClub - Like us on Facebook!

 

Heartbeat Maastricht (dans community op facebook)
Heartbeat Maastricht - Like us on Facebook!


Free Your Mind And Dance (dans workshops),

Free Your Mind And Dance

 

DJ FYMAD (world music dj)

FYMAD DJ collective

De World Groove Dance Club (WGDC) is een besloten dansfuif c.q. uitgaansgelegenheid, die een basis heeft gevonden in het theatercafe van Kumulus aan de Herbenusstraat 89 in Maastricht. In voorkomende gevallen wijkt de WGDC uit naar St. De Witte Boog aan de Pastoor Moormanstraat 96 in Maastricht.

 

WGDC maakt gebruik van een separate dansstudio voor de dansworkshop. De aansluitende dansparty vindt plaats in het theatercafe. Het theatercafe heeft een bar waar drankjes kunnen worden besteld en snacks. In het cafe is een podium met licht en geluid voor de DJ, een mooie dansvloer met aangrenzend een gedeelte om te ontmoeten, bij te praten of even uit te rusten van het dansen.

 

WGDC wil een fijne en vrije dansplek zijn waar iedereen zich veilig kan voelen. Dat vraagt om integriteit en respectvolle omgangsvormen. Om die reden vragen wij je van te voren aan te melden, om een ticket te reserveren. Dat kan kan per email, telefoon of gebruikmakend van  het contactformulier op deze website.  

 

Bij WGDC hoor je niet zo gauw de standaard hits voorbij komen, al maken wij wel eens een uitzondering. De DJ neemt je veel liever mee op een dansavontuur en schotelt gevarieerde grooves voor uit diverse windstreken. Er kan een stevige beat onder zitten, maar je danst even later weer op een traditional, of zweeft in extase.

Het is de bedoeling dat je bij ons blij verrast wordt en samen met gelijkgestemden op dansreis gaat. Ga je helemaal uit je dak zijn wij echt tevreden.

WGCD staat voor gastvrijheid, heerlijk dansen en plezier met elkaar. Overmatige alcohol consumptie en grofheid passen niet in ons concept en worden daarom niet getolereerd door de organisator. Ben je voor het eerst biij ons lees dan zeker ons huisreglement. Wij heten je als je accoord bent met de huisregels van harte welkom bij de World Groove Dance Club. 

WGDC wordt niet gesubsidieerd. De door de organisator te maken onkosten moeten worden terugverdiend anders kan WGDC niet bestaan. Entree (12 euro) voor de dansworkshop incl. dansparty of (7 euro) voor de dansparty los, zijn noodzakelijk om de onkosten af te dekken. Parkeren kan tegen een kleine vergoeding op de Parking van Kumulus (Je hebt een uitrij muntje nodig). WGDC heeft geen winst oogmerk.

Indien je je ruim van tevoren bij ons aanmeldt en tot een wederdienst bereid bent door bijvoorbeeld je handen uit de mouwen te steken als vrijwilliger behoort een free dancing ticket tot de mogelijkheden.

Zou jij bij ons een dansworkshop willen geven? Geef je jouw lessen in de regio Zuid? Neem dan contact met ons op, dan kunnen wij kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen. 

Voor ons is de belangrijkste drive, dansers en dansaanbod een laagdrempelig, open en sfeervol platform te bieden, zodat de positieve energie die je van dansen krijgt vrij kan stromen. 

Tot dans in Maastricht .... Free Your Mind And Dance.  

© 2013 - 2019 World Groove Dance Club by  FreeYourMindAndDance (FYMAD) - All Rights Reserved

  • w-facebook
  • Twitter Clean