ABOUT US


 

World Groove Dance Club een initiatief van:


World Groove Dance Club (dans community op facebook)
WorldGrooveDanceClub - Like us on Facebook!

 

Free Your Mind And Dance (dans workshops),

Free Your Mind And Dance

 

DJ FYMAD (world music dj)

FYMAD DJ collective

De World Groove Dance Club (WGDC) is een besloten dansfuif c.q. uitgaansgelegenheid, die oorspronkelijk (2013) georganiseerd werd in het theatercafe van Kumulus in Maastricht. Door omstandigheden is deze locatie helaas niet meer beschikbaar en is WGDC uitgeweken naar St. De Witte Boog aan de Pastoor Moormanstraat 96 in Maastricht. WGDC wordt echter ook op andere locaties in de omgeving georganiseerd. Kijk in de agenda daarom ook steeds naar de dansplek. 

WGDC wil een fijne en vrije dansplek zijn waar iedereen zich veilig kan voelen. Dat vraagt om integriteit en respectvolle omgangsvormen. Om die reden vragen wij je van te voren aan te melden, om een ticket te reserveren. Dat kan kan per email, telefoon of gebruikmakend van  het contactformulier op deze website.  

Bij WGDC hoor je minder vaak de standaard hits voorbij komen, al maken wij wel eens een uitzondering. De DJ neemt je veel liever mee op een dansavontuur en schotelt gevarieerde grooves voor uit diverse windstreken. Er kan een stevige beat onder zitten, maar je danst even later weer op een traditional, of zweeft in extase.

Het is de bedoeling dat je bij ons blij verrast wordt en samen met gelijkgestemden op dansreis gaat. Ga je helemaal uit je dak zijn wij echt tevreden.

WGCD staat voor gastvrijheid, heerlijk dansen en plezier met elkaar. Overmatige alcohol consumptie en grofheid passen niet in ons concept en worden daarom niet getolereerd door de organisator. Ben je voor het eerst biij ons lees dan zeker ons huisreglement. Wij heten je als je accoord bent met de huisregels van harte welkom bij de World Groove Dance Club. 

WGDC wordt niet gesubsidieerd. De door de organisator te maken onkosten moeten worden terugverdiend anders kan WGDC niet bestaan. Entree voor de dansworkshop incl. dansparty of voor de dansparty los, zijn noodzakelijk om de onkosten af te dekken. Parkeren is op eigen risico en tegen de lokaal geldende vergoedingen. WGDC heeft geen winst oogmerk.

Indien je je ruim van tevoren bij ons aanmeldt en tot een wederdienst bereid bent door bijvoorbeeld je handen uit de mouwen te steken als vrijwilliger behoort een free dancing ticket tot de mogelijkheden.

Zou jij bij ons een dansworkshop willen geven? Geef je jouw lessen in de regio Zuid? Neem dan contact met ons op, dan kunnen wij kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen. 

Voor ons is de belangrijkste drive, dansers en dansaanbod een laagdrempelig, open en sfeervol platform te bieden, zodat de positieve energie die je van dansen krijgt vrij kan stromen. 

Tot dans in Maastricht e.o. .... Free Your Mind And Dance.